PODCAST-TV
Ontdek jouw favoriete verhaal op ons platform!
PODCASTSERIE GELUK CENTRAAL
Ontdek jouw favoriete verhaal op ons platform!
ARCHITECTUURFOTOGRAFIE
Wij leggen de ziel van gebouwen vast.
BEDRIJFSFILMS
Met film komt jouw business in beweging.
BEDRIJFSFOTOGRAFIE
Beelden blijven bij door onze gespecialiseerde inzet.
INTERIEURFOTOGRAFIE
Dat is bij onze fotografen in creatieve handen.
PRODUCTFOTOGRAFIE
Hoe regel jij dat en welk imago wil jij neerzetten?

PODCAST-TV

Ontdek jouw favoriete verhaal op ons platform.

Met jouw eigen kanaal op Podcast-TV kun je inspirerende, succesvolle en authentieke verhalen maken, uitzenden en verbinden met ons als jouw expert. Wij leggen de nadruk op creativiteit en brengen jouw verhaal op een aantrekkelijke manier in beeld. Heb jij ook zin om met aandacht en passie verhalen te vertellen? Doe dan met ons mee!


Sterke en succesvolle relaties met anderen zijn een van de meest effectieve manieren om te communiceren en te verbinden. Het opbouwen van deze relaties vergt aandacht, tijd en inzet. Het gaat om het creëren van een gemeenschappelijk gevoel van doel en waarden, en het opbouwen van vertrouwen en wederzijds respect. Het is dan ook niet verwonderlijk dat bedrijven en organisaties die deze verbinding met hun doelgroep weten te creëren, vaak het meest succesvol zijn. Door te investeren in relaties met klanten, medewerkers en stakeholders, kunnen bedrijven betere resultaten behalen en groeien.


Podcasts zijn een voorbeeld van een medium dat deze verbinding kan creëren. Podcast-hosts hebben de mogelijkheid om met hun luisteraars te communiceren en een gemeenschap op te bouwen. Door authentieke verhalen te vertellen en interessante onderwerpen te bespreken, kunnen hosts een band opbouwen met hun publiek en een trouwe luisteraar basis creëren. In het bedrijfsleven kunnen podcasts ook worden ingezet als een effectieve marketingtool. Door regelmatig boeiende content te produceren en te delen, kunnen bedrijven een community opbouwen en hun publiek betrekken bij hun merk. Dit kan leiden tot meer betrokkenheid, loyaliteit en uiteindelijk meer verkoop.


Door middel van een zorgvuldig geplande strategie kunnen we jouw podcast-ervaring zo effectief mogelijk maken. Dit betekent dat we samen zullen werken om een ​​sterk merk en een duidelijke boodschap te creëren die naadloos aansluit bij jouw doelgroep. Ons team heeft uitgebreide ervaring in het produceren van podcasts en kan je adviseren over alles wat je nodig hebt om jouw authentieke verhaal of boodschap naar een hoger niveau te tillen. Van technische ondersteuning tot het schrijven van scripts en het maken van promotiemateriaal, we zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jouw podcast tot in de puntjes is verzorgd. Dus als je op zoek bent naar een professioneel en toegewijd team om jou te helpen bij het creëren van een impactvolle podcast, neem dan contact met ons op. Samen kunnen we een podcaststrategie ontwikkelen die ervoor zorgt dat jouw verhaal of boodschap maximaal naar de voorgrond wordt gebracht.


Kortom, het creëren van verbinding en relaties is van vitaal belang voor ons welzijn en succes, zowel persoonlijk als professioneel. Door middel van podcasts en andere vormen van communicatie kunnen we deze verbindingen versterken en ons verbinden met anderen op een dieper niveau.


Bekijk de hieronder de showreel van Podcast-TV.


Actie.

Kies voor een abonnement en krijg een film en/of fotoshoot cadeau.

Heb jij of hebben jouw klanten regelmatig wat te vertellen? Overweeg dan nu om deze verhalen te vertalen naar professionele en impactvolle video’s en foto's van het hoogste niveau. Denk bijvoorbeeld aan het delen van klantervaringen of het in de schijnwerpers zetten van een project waar je trots op bent. Ook het prachtig in beeld ...

WIJ BEDENKEN EN MAKEN

In vier gespecialiseerde divisies bedenken en produceren we films, podcasts, beurspresentaties, websites, brochuremateriaal en geven we marcom-advies.

Film, animatie & fotografie

Met beeld komt business in beweging. Jouw producten of diensten krijgen een karakter en jouw boodschap bereikt jouw ...

Drukwerk & (web)design

Jouw boodschap op papier, voorzien van aansprekend beeld en pakkende tekst? Ons ervaren team heeft de vakkennis ...

AV registratie & live streaming

We verzorgen aftermovies, beurstelevisie, moodvideo's en standfotografie. Met onze hands on-mentaliteit maken we jouw ...

Marketing & strategie

Het uitdragen van een merkboodschap, het vermarkten van een dienst of het uitdragen van een maatschappelijk doel ...

IN DE SPOTLIGHT

We zetten onze klanten graag in de spotlight! Lees de verhalen en laat je inspireren.

Synprodo
Promovideo

Synprodo, een toonaangevende producent van EPS (geëxpandeerd polystyreen) en EPP ...

Koninklijke Smeva
Testimonial

Koninklijke Smeva, een toonaangevende speler in de koeltechnologie-industrie, heeft een belangrijke stap gezet ...

Royal Dutch Jaarbeurs
Aftermovie

De podcast-serie 'Bouw Vakidioten' zorgt tijdens de BouwBeurs voor verfrissende connecties en verlegt grenzen ...

UITGELICHT

We zetten onze klanten graag in de spotlight! Lees de verhalen en laat je inspireren.

Podcast-host Rudi Bartels stelt de juiste vragen en maakt verbinding met zijn gasten.

Rudi Bartels is een podcast-host die bekend staat om zijn vermogen om de juiste vragen te stellen en verbinding te maken met zijn gasten. Of het nu gaat om een actueel onderwerp, een persoonlijk verhaal of een diepgaande discussie, Rudi weet ...Podcastserie 'Geluk Centraal'

Stel de juiste vragen


Ontdek jouw favoriete verhaal op ons platform!


Met jouw eigen kanaal op Podcast-TV kun je inspirerende, succesvolle en authentieke verhalen maken, uitzenden en verbinden met ons als jouw expert. Wij leggen de nadruk op creativiteit en brengen jouw verhaal op een aantrekkelijke manier in beeld. Heb jij ook zin om met aandacht en passie verhalen te vertellen? Doe dan met ons mee!

REVIEWS

Wij vinden het belangrijk wat onze klanten van ons vinden.

FLEXIBEL EN SNEL


"Werken met WHS MEDIA betekent dat je kunt vertrouwen op een professioneel resultaat. Hij weet onderwijs, zorg en begeleiding op een treffende manier in beeld te brengen. Het samengaan van verschillende disciplines zorgt voor een ijzersterk eindproduct."


Evelien Beguin

Beguin Media Totaal

DOELGERICHT


"WHS MEDIA heeft voor Délifrance Nederland een aantal keren een leuke beurs- of event video gemaakt. Ook hebben zij meerdere malen fotografie en de moodvideo's van onze presentatie tijdens de beurzen Horecava en Bakkersvak verzorgd."


Esmée Kluit

Délifrance

PROFESSIONEEL


"Wij wilden een professionele bedrijfsfilm om op onze website te plaatsen. Daartoe hebben wij WHS MEDIA in de arm genomen en zij hebben ons op aangename wijze verrast. Wij zijn heel tevreden met het resultaat. We krijgen veel positieve reacties."


Arjan Zinkweg

Telecount

CONTACTGEGEVENS

Heb je een vraag of wil je een afspraak plannen? Laat het ons weten.