ARCHITECTUURFOTOGRAFIE
We leggen de ziel van gebouwen vast.
BEDRIJFSFILMS
Met film komt jouw business in beweging.
BEDRIJFSFOTOGRAFIE
Beelden blijven bij door onze gespecialiseerde inzet.
INTERIEURFOTOGRAFIE
Dat is bij onze fotografen in creatieve handen.
PRODUCTFOTOGRAFIE
Hoe regel jij dat en welk imago wil jij neerzetten?

ROYAL DUTCH JAARBEURS

De kracht van verbinding tijdens de BouwBeurs.

De podcast-serie 'Bouw Vakidioten' zorgt tijdens de BouwBeurs voor verfrissende connecties en verlegt grenzen in de traditionele bouwsector.


In een wereld waar digitale innovatie voortdurend nieuwe dimensies aan traditionele industrieën toevoegt, heeft de podcast-serie 'Bouw Vakidioten' van Podcast-TV, in opdracht van Koninklijke Nederlandse Jaarbeurs, bewezen dat het creëren van verbinding met een vernieuwend geluid en zelfs een krachtige impuls kan geven aan de grootste beurs binnen één van de meest traditionele sectoren. Deze opvallende prestatie van de BouwBeurs podcast-serie lag niet alleen in het omarmen van digitale content in een analoge wereld, maar ook in het vermogen en ervaring van host Rudi Bartels om verbindingen te smeden. Bartels bracht professionals, visionairs en nieuwsgierige geesten binnen en buiten de sector samen, die anders mogelijk nooit naar de BouwBeurs zouden zijn gekomen. Dit leidde tot interdisciplinaire uitwisselingen van kennis en samenwerkingen die weer een basis vormen voor toekomstige innovaties in de bouwsector.


Traditioneel bekend om zijn stevige fundamenten en structurele aard, heeft de bouwsector zelden de schijnwerpers gericht op digitale en creatieve uitingen. Echter, de 'Bouw Vakidioten' podcast-serie heeft met inmiddels bijna 100 uitzendingen dit paradigma doorbroken. Door gesprekken te voeren met toonaangevende experts, baanbrekende bedrijven en innovatieve geesten, werd een nieuw perspectief geboden op hoe de sector kan evolueren. Het platform dient als een katalysator voor het delen van ideeën, kennis en inzichten die de traditionele grenzen van de bouw overstegen.


Met een succesvolle eerste Bouw Vakidioten BouwBeurs-editie op zak, kijkt Bartels en zijn team nu reikhalzend uit naar de volgende editie in 2025, met als doel een nog grotere doelgroep te bereiken. Naast de elf fraaie podcasts van dit initiatief produceerden we ook een prachtige aftermovie die de sfeer en impact van het evenement en de podcasts goed illustreert.


Bekijk de hieronder het door ons geproduceerde aftermovie in UHD (4K).


Actie.

Kies voor een abonnement en krijg een film en/of fotoshoot cadeau.

Heb jij of hebben jouw klanten regelmatig wat te vertellen? Overweeg dan nu om deze verhalen te vertalen naar professionele en impactvolle video’s en foto's van het hoogste niveau. Denk bijvoorbeeld aan het delen van klantervaringen of het in de schijnwerpers zetten van een project waar je trots op bent. Ook het prachtig in beeld ...

WIJ BEDENKEN EN MAKEN

In vier gespecialiseerde divisies bedenken en produceren we films, podcasts, beurspresentaties, websites, brochuremateriaal en geven we marcom-advies.

Film, animatie & fotografie

Met beeld komt business in beweging. Jouw producten of diensten krijgen een karakter en jouw boodschap bereikt jouw ...

Drukwerk & (web)design

Jouw boodschap op papier, voorzien van aansprekend beeld en pakkende tekst? Ons ervaren team heeft de vakkennis ...

AV registratie & live streaming

We verzorgen aftermovies, beurstelevisie, moodvideo's en standfotografie. Met onze hands on-mentaliteit maken we jouw ...

Marketing & strategie

Het uitdragen van een merkboodschap, het vermarkten van een dienst of het uitdragen van een maatschappelijk doel ...

IN DE SPOTLIGHT

We zetten onze klanten graag in de spotlight! Lees de verhalen en laat je inspireren.

Synprodo
Promovideo

Synprodo, een toonaangevende producent van EPS (geëxpandeerd polystyreen) en EPP ...

Koninklijke Smeva
Testimonial

Koninklijke Smeva, een toonaangevende speler in de koeltechnologie-industrie, heeft een belangrijke stap gezet ...

Royal Dutch Jaarbeurs
Aftermovie

De podcast-serie 'Bouw Vakidioten' zorgt tijdens de BouwBeurs voor verfrissende connecties en verlegt grenzen ...

UITGELICHT

We zetten onze klanten graag in de spotlight! Lees de verhalen en laat je inspireren.

Podcast-host Rudi Bartels stelt de juiste vragen en maakt verbinding met zijn gasten.

Rudi Bartels is een podcast-host die bekend staat om zijn vermogen om de juiste vragen te stellen en verbinding te maken met zijn gasten. Of het nu gaat om een actueel onderwerp, een persoonlijk verhaal of een diepgaande discussie, Rudi weet ...Podcastserie 'Geluk Centraal'

Stel de juiste vragen


Ontdek jouw favoriete verhaal op ons platform!


Met jouw eigen kanaal op Podcast-TV kun je inspirerende, succesvolle en authentieke verhalen maken, uitzenden en verbinden met ons als jouw expert. Wij leggen de nadruk op creativiteit en brengen jouw verhaal op een aantrekkelijke manier in beeld. Heb jij ook zin om met aandacht en passie verhalen te vertellen? Doe dan met ons mee!

REVIEWS

Wij vinden het belangrijk wat onze klanten van ons vinden.

FLEXIBEL EN SNEL


"Werken met WHS MEDIA betekent dat je kunt vertrouwen op een professioneel resultaat. Hij weet onderwijs, zorg en begeleiding op een treffende manier in beeld te brengen. Het samengaan van verschillende disciplines zorgt voor een ijzersterk eindproduct."


Evelien Beguin

Beguin Media Totaal

DOELGERICHT


"WHS MEDIA heeft voor Délifrance Nederland een aantal keren een leuke beurs- of event video gemaakt. Ook hebben zij meerdere malen fotografie en de moodvideo's van onze presentatie tijdens de beurzen Horecava en Bakkersvak verzorgd."


Esmée Kluit

Délifrance

PROFESSIONEEL


"Wij wilden een professionele bedrijfsfilm om op onze website te plaatsen. Daartoe hebben wij WHS MEDIA in de arm genomen en zij hebben ons op aangename wijze verrast. Wij zijn heel tevreden met het resultaat. We krijgen veel positieve reacties."


Arjan Zinkweg

Telecount

CONTACTGEGEVENS

Heb je een vraag of wil je een afspraak plannen? Laat het ons weten.