ABONNEMENTSVOORDEEL
Kies nu voor een abonnement en krijg de eerste filmproductie en/of fotoshoot van ons cadeau! Check hier de gunstige voorwaarden.
ABONNEMENTSVOORDEEL
Kies nu voor een abonnement en krijg de eerste filmproductie en/of fotoshoot van ons cadeau! Check hier de gunstige voorwaarden.
PRODUCTFOTOGRAFIE
Hoe regel jij dat en welk imago wil jij neerzetten?
ARCHITECTUURFOTOGRAFIE
Wij leggen de ziel van gebouwen vast.
BEDRIJFSFILMS
Met film komt jouw business in beweging.
BEDRIJFSFOTOGRAFIE
Beelden blijven bij door onze gespecialiseerde inzet.
INTERIEURFOTOGRAFIE
Dat is bij onze fotografen in creatieve handen.

LG BUSINESS SOLUTIONS

Innovatieve beeldschermen in harmonie met geschiedenis en esthetiek.

In een wereld die voortdurend evolueert, waar technologie en beleving hand in hand gaan, wordt het cruciaal om cutting-edge beeldschermen te integreren in commerciële ruimtes. In opdracht van PR- en marketingbureau Team Lewis uit Eindhoven hebben wij in nauwe samenwerking met de visuele storytelling experts van Cinefy een testimonial geproduceerd voor de marketingcampagne van LG, gericht op de implementatie van indrukwekkende beeldschermen in het prestigieuze Chateau de Mirwart.


Chateau de Mirwart, een historisch juweel doordrenkt van charme en geschiedenis, stond voor de uitdaging om een omgeving te creëren die niet alleen zijn eigen merkwaarden weerspiegelde, maar ook de huidige technologische trends omarmde. Het project vereiste niet alleen oog voor detail maar ook de naadloze integratie van cutting-edge technologie om bezoekers een onvergetelijke ervaring te bieden. LG, als pionier in de elektronica-industrie, stond aan het roer van dit baanbrekende project. Het doel was duidelijk: hoogwaardige beeldschermen leveren die niet alleen voldeden aan technische vereisten maar ook een esthetische meerwaarde creëerden.


Om het verhaal achter de implementatie van deze beeldschermen op een meeslepende wijze te vertellen, bundelden wij samen met Cinefy onze krachten. Cinefy, als expert in visuele storytelling, slaagde erin niet alleen de technische aspecten van het project vast te leggen maar ook het emotionele en esthetische karakter van de beeldschermen. Het resultaat was een indrukwekkende testimonial waarin de trotse stem van de opdrachtgever te horen is, die vol enthousiasme de impact van de beeldschermen in Chateau de Mirwart bespreekt.


Van de keuze voor de juiste technologie tot de naadloze integratie in het historische interieur van het Chateau, de testimonial belicht het succesverhaal achter de schermen. Het project bewijst dat de juiste combinatie van innovatieve technologie en doordachte visuele verhalen een blijvende indruk kan achterlaten op de bezoekers. Chateau de Mirwart is nu niet alleen een plek van historische betekenis, maar ook een toonbeeld van hoe technologie en esthetiek harmonieus kunnen samenkomen. De beeldschermen, zorgvuldig geïntegreerd en onderdeel van de rijke geschiedenis van het Chateau, bieden een unieke en onvergetelijke ervaring aan de bezoekers.


Bekijk hieronder de in samenwerking met Cinefy geproduceerde testimonial in UHD (4K).


Actie.

Kies voor een abonnement en krijg een film en/of fotoshoot cadeau.

Heb jij of hebben jouw klanten regelmatig wat te vertellen? Overweeg dan nu om deze verhalen te vertalen naar professionele en impactvolle video’s en foto's van het hoogste niveau. Denk bijvoorbeeld aan het delen van klantervaringen of het in de schijnwerpers zetten van een project waar je trots op bent. Ook het prachtig in beeld ...

WIJ BEDENKEN EN MAKEN

In vier gespecialiseerde divisies bedenken en produceren we films, podcasts, beurspresentaties, websites, brochuremateriaal en geven we marcom-advies.

Film, animatie & fotografie

Met beeld komt business in beweging. Jouw producten of diensten krijgen een karakter en jouw boodschap bereikt jouw ...

Drukwerk & (web)design

Jouw boodschap op papier, voorzien van aansprekend beeld en pakkende tekst? Ons ervaren team heeft de vakkennis ...

AV registratie & live streaming

We verzorgen aftermovies, beurstelevisie, moodvideo's en standfotografie. Met onze hands on-mentaliteit maken we jouw ...

Marketing & strategie

Het uitdragen van een merkboodschap, het vermarkten van een dienst of het uitdragen van een maatschappelijk doel ...

IN DE SPOTLIGHT

We zetten onze klanten graag in de spotlight! Lees de verhalen en laat je inspireren.

Synprodo
Promovideo

Synprodo, een toonaangevende producent van EPS (geëxpandeerd polystyreen) en EPP ...

Koninklijke Smeva
Testimonial

Koninklijke Smeva, een toonaangevende speler in de koeltechnologie-industrie, heeft een belangrijke stap gezet ...

Royal Dutch Jaarbeurs
Aftermovie

De podcast-serie 'Bouw Vakidioten' zorgt tijdens de BouwBeurs voor verfrissende connecties en verlegt grenzen ...

UITGELICHT

We zetten onze klanten graag in de spotlight! Lees de verhalen en laat je inspireren.

Podcast-host Rudi Bartels stelt de juiste vragen en maakt verbinding met zijn gasten.

Rudi Bartels is een podcast-host die bekend staat om zijn vermogen om de juiste vragen te stellen en verbinding te maken met zijn gasten. Of het nu gaat om een actueel onderwerp, een persoonlijk verhaal of een diepgaande discussie, Rudi weet ...Podcastserie 'Geluk Centraal'

Stel de juiste vragen


Ontdek jouw favoriete verhaal op ons platform!


Met jouw eigen kanaal op Podcast-TV kun je inspirerende, succesvolle en authentieke verhalen maken, uitzenden en verbinden met ons als jouw expert. Wij leggen de nadruk op creativiteit en brengen jouw verhaal op een aantrekkelijke manier in beeld. Heb jij ook zin om met aandacht en passie verhalen te vertellen? Doe dan met ons mee!

REVIEWS

Wij vinden het belangrijk wat onze klanten van ons vinden.

FLEXIBEL EN SNEL


"Werken met WHS MEDIA betekent dat je kunt vertrouwen op een professioneel resultaat. Hij weet onderwijs, zorg en begeleiding op een treffende manier in beeld te brengen. Het samengaan van verschillende disciplines zorgt voor een ijzersterk eindproduct."


Evelien Beguin

Beguin Media Totaal

DOELGERICHT


"WHS MEDIA heeft voor Délifrance Nederland een aantal keren een leuke beurs- of event video gemaakt. Ook hebben zij meerdere malen fotografie en de moodvideo's van onze presentatie tijdens de beurzen Horecava en Bakkersvak verzorgd."


Esmée Kluit

Délifrance

PROFESSIONEEL


"Wij wilden een professionele bedrijfsfilm om op onze website te plaatsen. Daartoe hebben wij WHS MEDIA in de arm genomen en zij hebben ons op aangename wijze verrast. Wij zijn heel tevreden met het resultaat. We krijgen veel positieve reacties."


Arjan Zinkweg

Telecount

CONTACTGEGEVENS

Heb je een vraag of wil je een afspraak plannen? Laat het ons weten.